Kan mijn kat een volledige verzorgingsbeurt krijgen tijdens het verblijf?

Dat kan zeker!

Ik ben ook een gediplomeerd trimster en verzorg reeds 16 jaar de vacht van katten.

De verzorging is op voorwaarde dat de kat het toelaat en het stresslevel niet te hoog is. Indien dit niet lukt, kan de verzorging plaats vinden bij het brengen of ophalen van de kat. 

Katten die regelmatig terugkomen, wennen sneller aan hun verblijf, waarbij de kans ook groter is dat ze het ok vinden.

Beperkte en preventieve vachtzorg zit inbegrepen in de prijs. Dit houdt in: een snelle borstel- en of kambeurt zonder verwijderen van klitten. Nogmaals, dit gebeurt enkel wanneer de kat het ok vindt. Ik wil jouw kat geen extra stress bezorgen.  

Indien de volledige pels moet worden gecontroleerd met de kam (bij hele dichte of langharige vacht), heeft de vacht meerdere klitten of is deze zelfs vervilt, dan is het nodig om een uitgebreide vachtverzorging bij te boeken en dit aan de tarieven van het trimsalon.

Het voordeel van vachtzorg in het hotel kan zijn, dat ik dit geleidelijk kan aanpakken en verspreiden over meerdere dagen. Zo kan ik iedere dag een klein stukje doen, wanneer een grote trimbeurt ineens te veel zou zijn voor de kat. Op deze manier zorgt die extra manipulatie ook voor minder stress en een gelukkigere kat!


«   »