Kattenhotel

In mijn kleine huiselijk hotelletje geniet elke gast van een persoonlijk luxeverblijf.

Mijn kattenhotel heeft 10 verschillende suites: ze zijn ruim en hoog met een oppervlakte van respectievelijk 6m³ tot 16m³.
Elke suite beschikt over een camera zodat ik ook vanuit mijn eigen woning altijd zekerheid heb over het welzijn van mijn gasten. 

De katjes hebben allemaal een eigen krabplank (deze wordt bij elk verblijf vervangen en gaat met de gast mee naar huis), speelgoed, propere eet- en drinkbakjes, verschillende lig- en verstopplaatsen met en zonder dekentjes om lekker te luieren of zich even rustig terug te trekken, een zetel en uiteraard een persoonlijke kattenbak.
Ook heeft elke kattenbak een eigen schepje, zodat er geen enkele kans bestaat op eventuele kruisbesmetting.

 

Verder probeer ik de sfeer in mijn hotel zo huiselijk mogelijk te maken door altijd een rustig achtergrondmuziekje te laten afspelen en maak ik ook gebruik van etherische oliën en feromonen.
Het hotel beschikt over airco, zodat het in de koude maanden aangenaam verwarmd wordt en in de zomer mijn gasten zich ook op hete dagen comfortabel voelen in hun pelsen jasje.

 

Ook wordt er alle dagen voor elk katje apart tijd gemaakt voor een knuffel-, borstel- en speelmoment. Uiteraard zonder iets te forceren, alles volgens het ritme en de noden van mijn gasten zelf. 
Is jouw kat speels of eerder rustig, miauwend voor knuffels of eerder de kat uit de boom kijkend? Elke poes is uniek. Ik observeer en werk op maat van de wensen en voorkeuren van het dier. Ik herken het karakter van jouw kat en speel in op zijn/haar behoeften: van extra rust tot extra véél speeltijd.