Kattenhotel

In mijn kleine huiselijk hotelletje geniet elke gast van een persoonlijk luxeverblijf.

Mijn kattenhotel heeft 10 verschillende suites: voldoende ruim met een oppervlakte van respectievelijk 6m³ tot 16m³. Elk suite heeft een leuk thema en is zodanig ingericht dat elk katje een favoriet slaapplaatje heeft.

 

De katjes hebben allemaal een eigen krabplank (deze wordt bij elk verblijf vervangen en gaat met de gast mee naar huis), speelgoed, propere eet- en drinkbakjes, verschillende lig- en verstopplaatsen met en zonder dekentjes om lekker te luieren of zich even rustig terug te trekken, een zetel en uiteraard een persoonlijke kattenbak.

Ook heeft elke kattenbak een eigen schepje, zodat er geen enkele kans bestaat op eventuele kruisbesmetting.

 

Elke suite beschikt over een camera zodat ik ook vanuit mijn eigen woning altijd zekerheid heb over het welzijn van mijn gasten. Zo worden de katjes de eerste dagen goed gemonitord om zeker te zijn dat alles vlot verloopt en dat ze zich goed voelen. Zoniet, kan er tijdig een oplossing gezocht worden om ze gelukkiger te maken.


Verder probeer ik de sfeer in mijn hotel zo huiselijk mogelijk te maken door altijd een rustig achtergrondmuziekje te laten afspelen en maak ik ook gebruik van etherische oliën en feromonen.


Het hotel beschikt over airco, zodat het in de koude maanden aangenaam verwarmd wordt en in de zomer mijn gasten zich ook op hete dagen comfortabel voelen in hun pelsen jasje.


Ook wordt er alle dagen voor elk katje apart tijd gemaakt voor een knuffel-, borstel- en speelmoment. Uiteraard zonder iets te forceren, alles volgens het ritme en de noden van mijn gasten zelf.
Heb je een speelse of een rustige kat? Wil jouw kat graag veel knuffels ontvangen of vindt die zijn persoonlijke ruimte heel belangrijk? Zit jouw kat graag eens op de schoot? Ik observeer jouw lieveling en hou rekening met de wensen en de noden van jouw kat. Zo kan ik inspelen op het karakter en hem/haar beter op zijn/haar wenken bedienen.