Kattenhotel

In mijn knusse kattenhotel geniet elke gast van een persoonlijk luxeverblijf.

Met 10 verschillende suites, variërend in grootte van 6m³ tot 16m³, is er voor elk katje een passende accommodatie. Elke suite is thematisch ingericht, zodat elk katje zijn favoriete plekje heeft om te rusten.

Elke gast beschikt over een eigen krabplank, speelgoed, schone eet- en drinkbakjes, diverse lig- en verstopplekken, een comfortabele zetel en natuurlijk een persoonlijke kattenbak. Om hygiëne te waarborgen, heeft elke kattenbak een eigen schepje, waardoor kruisbesmetting wordt voorkomen.

Elke suite is uitgerust met een camera, zodat ik vanuit mijn eigen woning altijd een oogje in het zeil kan houden en ervoor kan zorgen dat mijn gasten zich op hun gemak voelen. Vooral in de eerste dagen worden de katjes nauwlettend gevolgd om ervoor te zorgen dat ze zich goed aanpassen en zich gelukkig voelen. Indien nodig kan ik snel ingrijpen om eventuele problemen op te lossen.

Om de sfeer zo huiselijk mogelijk te maken, speelt er altijd rustige achtergrondmuziek en maak ik gebruik van etherische oliën en feromonen.

Het hotel is voorzien van airconditioning, waardoor het in de winter comfortabel verwarmd is en mijn gasten zich ook op warme zomerdagen comfortabel voelen in hun vacht.

Elke dag neem ik de tijd voor een knuffel-, borstel- en speelmoment met elke gast, volledig afgestemd op hun behoeften en voorkeuren. Of je kat nu speels of rustig is, graag knuffelt of juist zijn eigen ruimte opzoekt, ik observeer en luister naar de wensen van jouw kat, zodat ik zijn verblijf zo aangenaam mogelijk kan maken.