Enkele veelgestelde vragen

Hoe verloopt een dag in het kattenhotel?

De vakantie van jouw kat begint met het binnenbrengen. Dit gebeurt steeds op een rustige manier en hier wordt voldoende tijd voor uitgetrokken. Eerst starten we met het administratieve gedeelte (contract, betaling, gegevens overlopen). Ik stel dan ook zoveel mogelijk vragen over jouw kat om die al wat te leren kennen. Zo kan ik nadien beter en sneller contact leggen. 

Lees meer »

Waarom zijn er geen krabpalen in de suites?

Een kat krabt niet alleen om haar nagels te onderhouden, maar heeft daar ook andere bedoelingen mee. Ze laten hierbij een signaal achter voor zichzelf en andere katten, zodat hun leefgebied herkenbaar wordt. Men noemt dit ook wel territoriale communicatie.

Lees meer »

Welke vaccinaties zijn verplicht?

Zorg dat je kat in orde is met zijn/haar jaarlijkse inentingen. Zonder de jaarlijkse inentingen kan je kat niet blijven logeren! Dit is niet alleen een wettelijke verplichting, maar dit is ook ter bescherming van jouw kat en de andere katjes die hier op vakantie komen.

Lees meer »

Hebben de katten naast hun suite nog een gemeenschappelijke ruimte?

Neen, ik heb er bewust voor gekozen om de poezen geen gemeenschappelijke speelruimte te geven en dit zowel voor het vermijden van overdracht van eventuele ziektes via krabpalen, kattenbakken of etensbakjes alsook voor het vermijden van de vreemde geuren van de andere katten. Dit betekent ook dat een afzonderlijk gebruik van gemeenschappelijke ruimtes risico zou inhouden en dat het niet werd ingericht in het belang van de katten.

Lees meer »